Reglement & Prijzen

Doe mee aan de Blokhutboot Fotowedstrijd en maak kans op mooie prijzen! Dit is een doorlopende wedstrijd, dus je kunt altijd meedoen. Elke zes maanden wordt er weer een nieuwe winnaar gekozen. De volgende datum waarop een winnaar wordt gekozen is 1 oktober 2019.

De winnende foto wordt gekozen op basis van het aantal publieksstemmen en een oordeel van de vakjury.

Hoe werkt het?

Meedoen is erg eenvoudig. Je hoeft alleen maar je foto te uploaden op deze pagina. We raden je aan om na het uploaden van je foto('s) direct deze te delen omdat het aantal stemmen op jouw foto je winkans vergroot.

Wat voor foto's mag ik uploaden?

We zijn niet heel streng: de enige eis is dat je foto te maken moet hebben met natuur, reizen of vakantie. Uiteraard krijg je bonuspunten als je meedoet met een foto van een blokhutboot of als je foto('s) zijn gemaakt vanaf een blokhutboot.

Wat kan ik winnen?

Als je meedoet aan de Blokhutboot Fotowedstrijd, maak je kans op een gratis midweek of weekend weg met een blokhutboot op een locatie naar keuze (Heerewaarden, Biesbosch of de Linge). Elke zes maanden wordt een nieuwe winnaar gekozen. De volgende datum waarop een winnaar wordt gekozen is 1 oktober 2019. Je kunt foto's uploaden en stemmen op foto's tot en met 30 september 2019.

Tips om te winnen

Wil je graag een Blokhutboot-vakantie winnen? Zorg er dan voor dat de door jou geüploade foto zo veel mogelijk stemmen krijgt. Om dit te bereiken kun je jouw foto delen via sociale media. Jouw unieke deellink vind je op de pagina van je foto na het uploaden.

Contact

Heb je vragen over de Blokhutboot Fotowedstrijd? Je mag ons altijd mailen op info@blokhutboot.nl of een berichtje sturen op Facebook.

Heb je nog mooie natuur- of vakantiefoto's?

Doe dan mee aan de Blokhutboot Fotowedstrijd & maak kans op mooie prijzen

Klik op onderstaande knop voor meer informatie.
MEER INFO BEKIJKEN
close-link

Pin It on Pinterest

Share This